Rökig L*x – Veganskt alternativ till kallrökt lax!

Description:

Rökig L*x  

Ett utmärkt växtbaserat alternativ till kallrökt lax i form av tunna, milt rökiga skivor. Fantastiskt gott i smörgåstårta eller landgång. Eller varför inte med dillstuvad potatis? Testa också att finstrimla den och gör en västkustmajonnäs med dill och rödlök, underbart god på en förrätts-toast eller som baguettefyllning.

Näringsvärde per 100 gram:
Energi: 546kJ/123kcal
Fett: 9,5g (mättat: 0,8g)
Kolhydrater: 5,1g (sockerarter: 0,8g)
Fiber: 1,7g
Protein: 5,6g
Salt: 1,9g

SE Vegetariskt alternativ till rökt fisk, gjord på soja.Ingredienser: Vatten, rapsolja, sojaprotein, förtjockningsmedel: (karragenan, konjaksmjöl), potatisstärkelse, salt, naturliga smakämnen, lökpulver, socker, konserveringsmedel: (kaliumsorbat), färgämnen: (annatto, järnoxid).

DK Vegetariskt alternativ til røget fisk, lavet af soja. Ingredienser: Vand, rapsolie, sojaprotein, fortykningsmidler: (carrageenan, cognac mel), kartoffelstivelse, salt, naturlige smagsstoffer, løgpulver, sukker, konserveringsmiddel: (kaliumsorbat), farvestof: (annatto, jernoxid).

FI Vegetaarinen vaihtoehto savu kalalle,  joka tehty soijasta. Aineosat: Vesi, rapsiöljy, soijaproteiini, sakeuttamisaine: (karragena, konjakkijauho), perunatärkkelyksen, suola, luonnolliset makuainnet, sipulijauhe, sokeri, happamuudensäätöaine: (kaliumsorbaatti), väriaine: (annatto, rautaoxidi).

GB Vegetarian smoked salmon slice. Ingredients: Water, rapeseed oil, soya protein, thickeners: (carrageenan, konjac flour), potato starch, salt, natural flavouring, onion powder, sugar, preservative: (potassium sorbate), colours: (annatto, iron oxide).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Subcribe now